Lykke i Norge AS ble startet av Lillian Galborgen, høsten 2007. Høsten 2016 overtok Nanna Charlotte Hoberg butikken i en alder av 22 år. Nanna var ansatt hos Lillian da hun var 13 år og hadde den gangen ingen anelse om at hun ti år senere ville være eier av Lykke! En drøm har gått i oppfyllelse! Nanna har jobbet i bransjen siden hun var 13 år og har med andre ord svært lang erfaring. Hun har blant annet jobbet for Høyer, både i Halden og i Oslo. Forhåpentligvis er dette bare begynnelsen på en lang og spennende reise! 


Lykkes mål er å tilby
et rikt utvalg produkter som
gir en følelse av eksklusivitet,
internasjonalitet,
kvalitet og
lykke


Lykke i Fredrikstad åpnet 12. mai 2011. Adressen er Nygaardsgt 45 - midt i gågata.

Lykkes mål er å tilby kundene en delikat og oppdatert butikk med et rikt utvalg produkter som gir en følelse av eksklusivitet, internasjonalitet, kvalitet og lykke. Vår service skal være på topp og stemningen i butikken god.

De som er kunde hos Lykke skal føle at de er på et lag som sikrer dem oppdatering, kunnskap, hjelp og utvalg nok til at de alltid er på høyden med sine egne ønsker om image/uttrykk, tilpasset dagens motebilde. Lykke skal ha nær kontakt med kundene sine og inviterer til kundekvelder med hygge og rådgivning.

En handel hos Lykke skal alltid friste til gjentakelse!